Zuid-Afrika.nl Jouw vakantie naar Zuid-Afrika begint hier!

Fietsen voor straatkinderen in Zuid-Afrika

8 mei 2015 door Marleen de Keyzer

Stichting Red het Talent organiseert dit jaar voor de derde keer Tour for Talent. Van 31 oktober tot en met 7 november 2015 fietsen deelnemers door Zuid-Afrika om geld op te halen voor de straatkinderen in het land.

In zes dagen leggen de deelnemers van Tour for Talent een avontuurlijke fietstocht af van zeshonderd kilometer dwars door de provincie West-Kaap, met Kaapstad als begin- en eindpunt. Daarbij krijgt iedere kandidaat de taak om 1.500 euro op te halen voor de straatkinderen. 

Tijdens de etappes bezoeken de participanten zelf de projecten van Stichting Red het Talent, zodat iedere kandidaat het opgehaalde geld zelf kan verdelen binnen de projecten van de stichting. Op die manier weten de deelnemers precies waar zij het verschil maken voor de straatkinderen, aldus de Stichting.

Red het Talent

Stichting Red het Talent zet zich op een innovatieve manier in om het probleem van straatkinderen in Zuid-Afrika definitief op te lossen. De stichting is van mening dat ieder kind talenten heeft die het verdienen om ontwikkeld te worden, ook straatkinderen.

Klik hier voor meer informatie over Tour for Talent en de inschrijvingen.

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors