Zuid-Afrika.nl Wijnfestival op Route 62 van start

Wijnfestival op Route 62 van start

13 februari 2015 door Charlotte de Vries

De zevende editie van het wijnfestival Hands-On Harvest is  7 februari van start gegaan in de Robertson Wine Valley langs Route 62. Het festival, dat begon als een tweedaagse happening, duurt twee maanden en pakt groter uit dan ooit om Robertson als belangrijke wijnplaats op de kaart te brengen.

Het Hands-On Harvest verschijnt dit jaar in de vorm van een boetiekevenement. Negentien wijnmakerijen in de Robertson Wine Valley maken deel uit van het programma. De wijnmakers staan klaar met een scala aan wijnen en organiseren activiteiten zoals druivenstampen, wijngaardentours en cursussen wijnproeven en wijn maken. 

Tijdens het wijnfestival worden er ook een aantal bijzondere activiteiten georganiseerd, zoals skydiven boven de vallei en met een vlot over de Breede Rivier peddelen.  

Route 62

Langs Route 62 bieden nog eens 47 andere wijnmakers speciale proeverijen en tours aan. Route 62 is een weg die kronkelt door het enorme wijngebied van Zuid Afrika. De weg loopt tussen Kaapstad, Port Elizabeth en Oudtshoorn door.

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors