Zuid-Afrika.nl Kleinzoon Mandela promoot Africa Rising

Kleinzoon Mandela promoot Africa Rising

29 februari 2012 door Getaway Travel

Tijdens een bezoek aan het Brusselse stadhuis promootte de kleinzoon van Nelson Mandela zijn stichting Africa Rising. Ndaba Mandela lichtte de werking en doelen van zijn stichting toe. 

Ndaba Mandela richtte in 2009 samen met zijn neef Kweku Mandela de stichting Africa Rising op. Zij gingen daarmee hun grootvader en oud-president Nelson Mandela achterna als het gaat om het ontwikkelingswerk voor Zuid-Afrika. Africa Rising stelt zichzelf tot doel om Afrika positief op de kaart te zetten.

‘Velen hebben een negatief beeld van het Afrikaanse continent, gaande van armoede tot onrechtvaardige leiders. Onze stichting wil aantonen dat Afrika veel meer is dan deze negatieve stereotypen. Ik ben trots om Afrikaan te zijn. We willen inzetten op onderwijs, entrepreneurs en onze cultuur’, aldus voorzitter Ndaba Mandela.

Tijdens de bijeenkomst gaf Mandela tevens aan dat de gezondheidstoestand van Nelson Mandela stabiel is. De 93-jarige voormalig president belandde onlangs in het ziekenhuis na aanhoudende buikpijn.

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors