Toerist blijft na eindigen voetbaldroom

6 juli 2010 door Getaway Travel

Veel fans die hun teams hebben zien verliezen tijdens het WK blijven in Zuid-Afrika. Zelfs na het in duigen vallen van de voetbaldroom, heeft het land genoeg te bieden om de toeristen langer te vermaken.

Van het spotten van The Big five, het knuffelen van babycheeta’s tot een roadtrip langs The Garden Route. Het Zuid-Afrikaanse toerisme heeft een opleving gekregen sinds de aftrap van het WK op 11 juni in Johannesburg

Voorafgaand aan het voetbalevenement werden ongeveer 370.000 bezoekers verwacht, die het continent veelal voor de eerste keer zouden bezoeken. Nu de strijd om de wereldtitel bijna is gestreden, laten statistieken echter zien dat er duizenden bezoekers meer naar Zuid-Afrika zijn gekomen.

Zuid-Afrika heeft laten zien dat het in staat is een evenement van wereldklasse te organiseren. Nog belangrijker is dat het land een positieve indruk heeft achtergelaten op de bezoekers. Zij zullen hun enthousiaste verhalen mee naar huis nemen en familie en vrienden aansporen om ook op Zuid-Afrikaans avontuur te gaan.

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors