Winnaar droomreis bekend Ben jij die bofkont?

Winnaar droomreis Zuid-Afrika bekend

28 januari 2020 door Getaway Travel

In de afgelopen maanden kon je meedoen met onze droomreis-actie, waarmee je kans maakt op een volledig verzorgde rondreis met Sawadee naar je favoriete bestemming. Nu is het zover, uit álle inzendingen hebben we een winnaar gekozen. Tromgeroffel...

Wij van Getaway Travel en onze vrienden van Sawadee feliciteren Cyril Bink met een compleet verzorgde reis voor twee personen naar... ZUID-AFRIKA! Je leest zijn reactie onderaan deze pagina.

Niet gewonnen? Niet  getreurd!

Niet iedereen kan de gelukkige winnaar zijn van een rondreis door Zuid-Afrika. Daarom hebben we nog meer leuke acties, persoonlijke tips en reisinspiratie voor je op een rijtje gezet:

  • Wil jij persoonlijke reistips ontvangen voor je volgende reis?

  • Of liever persoonlijke reisdeals in je mailbox?

  • Ook naar Zuid-Afrika? Wij hebben de leukste routetips voor je!

  • Liever direct persoonlijke hulp bij het uitzoeken van je rondreis?

  • Twijfel je nog over je volgende bestemming?

  • Wist je dat jij met je reiservaring iets terug kan doen voor de aarde?

Reactie Cyril

"Ongeloof als je hoort dat je een reis van 22 dagen naar Zuid-Afrika hebt gewonnen. En als bonus ook nog voor twee personen. Even in de arm knijpen of dit geen droom is, maar het is écht waar. Ik kan het nog steeds niet geloven. Mijn vriendin wil al zo lang naar Zuid-Afrika toe, maar dit najaar gaat het dan echt gebeuren! Nu maar hopen dat we met wildlife spotten in het najaar net zoveel geluk hebben als met deze winactie. Hoe dan ook, het gaat zeker een onvergetelijke reis worden. Wij gaan nu eerst genieten van alle voorpret. Getaway Travel en Sawadee, super bedankt!"

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors