Zuid-Afrika.nl Winterfestival Gordon’s Bay van start

Winterfestival Gordon’s Bay van start

25 juni 2014 door Getaway Travel

Het jaarlijkse winterevenement Winter Wonderland vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats in Gordon’s Bay. Het havenstadje in de buurt van Kaapstad is sinds afgelopen vrijdag omgetoverd in een lichtspektakel.

Tijdens Winter Wonderland worden de huizen, straten, shops en bomen versierd met witte ledlampjes. Ook is er een zogenaamd Magical Forest met duizenden lichtjes. Een speciale hop-on hop-off Wonderland tractor brengt bezoekers naar de hoogtepunten van het festival. 

Carnavalweekend

In het weekend van 4 tot en met 6 juli vindt het carnaval plaats. Bezoekers verkleden zich in winterse- en fantasieoutfits om mee te lopen in de parade die op vrijdag om half zeven ’s avonds van start gaat. De route komt langs een kleine schaatsbaan. Daarnaast zijn er onder andere eetkraampjes, attracties en kunst- en muziekoptredens te vinden, en is er nepsneeuw om in winterse sferen te komen.

Afgelopen jaar trok het festival in totaal al ruim 25.000 bezoekers. Winter Wonderland is tot en met 20 juli te bezoeken en toegang is gratis.

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors