Gestolen creditcards Roux

7 september 2010 door Getaway Travel

Een Zuid-Afrikaanse man is gearresteerd wegens het gebruik van de creditcards van Bees Roux. En dit terwijl de bekende Zuid-Afrikaanse rugbyspeler op dat moment zelf in de gevangenis zat. De advocaat van Roux kwam er direct achter dat er iets niet pluis was. 

Bees Roux speelt rugby bij de Blue Bulls in Pretoria. Hij zit zelf ook aardig in de problemen. Roux wordt ervan verdacht dat hij een politieagent doodsloeg in Pretoria eind augustus. 

De agent hield hem aan op verdenking van rijden onder invloed. Volgens ooggetuigen was de rugbyspeler hier allerminst blij mee. Later die nacht werd de agent dood aangetroffen op straat.

De man die zijn geld heeft opgenomen, Vusumuzi Ntloko, zegt de creditcards te hebben gevonden. En dit op die bewuste avond in hetzelfde gebied waar de agent is aangetroffen. Na de arrestatie van Roux gebruikte Ntloko de creditcards bij onder andere een McDonald’s en de Makro.

Roux is inmiddels op borgtocht vrijgekomen. Zijn zaak komt later dit jaar voor. Ntloko zit nog in de gevangenis. Later in september beslist de rechter of hij ook op borgtocht vrij mag.

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors