Zuid-Afrika.nl Oud en Nieuw in Kaapstad

Oud en Nieuw in Kaapstad

29 december 2010 door Getaway Travel

Met Oud en Nieuw heb je in Kaapstad de feestjes voor het uitkiezen. De stad staat bekend als één van de beste uitgaansplekken van de wereld en ook oudejaarsavond wordt er groots gevierd. Je kunt naar hippe feesten in Camps Bay of naar de drukke kroegen op Longstreet. Ga naar een van de grote clubs waar bekende DJ’s draaien, of geniet van live muziek in een van de gezellige restaurants.

Victoria en Alfred Waterfront, beter bekend als V&A Waterfront, is een geliefde plek om Oud en Nieuw te vieren. Deze commerciële haven is een  grote toeristische attractie. Hij ligt tussen Robbeneiland en de Tafelberg in en is naast zijn ligging, erg geliefd door de gezellige restaurants, ambachtelijke markten, theaters en nog veel meer.

De New Years Bash is één van de grootste nieuwjaarsfeesten in Kaapstad. Het feest bij de Waterfront trekt jaarlijks duizenden bezoekers met live muziek, straatperformers en een spectaculaire vuurwerkshow. 

Je kunt ook het nieuwe jaar inluiden op het water, met de New Years Eve Boat Cruise. Het cruiseschip vertrekt vanaf het V&A Waterfront. Je aanschouwt de grootse vuurwerkshow vanaf de eerste rij, onder het genot van Zuid-Afrikaanse bubbelwijn en kleine snacks. 

Wil je het echt groots aan pakken, dan is er het Rezonance New Years Eve Festival. Het belooft je een onvergetelijke jaarwisseling met drie dagen feest, twee danspodia en meer dan tachtig lokale en internationale acts. Door het samen brengen van mensen en het creëren van een vrij platform voor artistieke expressie, vragen de organisatoren aandacht voor een bewustere levensstijl en positiviteit in het nieuwe jaar. 

Er zijn nog veel meer feesten in Kaapstad waar je op onvergetelijke wijze kunt toasten op het nieuwe jaar. Maar één ding is zeker, op dit zuidwestelijke punt van Zuid-Afrika ervaar je een onvergetelijke Oud en Nieuw!

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors