Zuid-Afrika.nl Schrijfster Irma Joubert naar Nederland

Schrijfster Irma Joubert naar Nederland

3 mei 2012 door Getaway Travel

Volgende week brengt de Zuid-Afrikaanse schrijfster Irma Joubert een bezoek aan Nederland. Joubert reist naar ons land af om haar nieuwste boek ‘Kind van de rivier’ te promoten.

Joubert brak begin 2011 door bij het grote publiek met haar debuutroman ‘Het meisje uit de trein’. Dit boek werd in één jaar zes keer gedrukt en ging 15.000 maal over de toonbank.

Haar nieuwste roman ‘Kind van de rivier’ kwam afgelopen maart in Nederland uit en ontving direct lovende kritieken. Het vertelt het onvergetelijke verhaal van een jonge vrouw die in het Zuid-Afrika van de vijftiger jaren de moed heeft tegen de stroom in te gaan.

Als Zuid-Afrikaanse met 35 jaar ervaring in het doceren van geschiedenis en Afrikaans op een middelbare school weet Irma Joubert waar ze over schrijft. In haar boeken verweeft ze haar kennis over de Zuid-Afrikaanse post-apartheid cultuur met het leven van haar jonge personages.

Irma Joubert is van 7 tot 16 mei in Nederland en zal in deze periode zo’n vijftien boekenwinkels bezoeken. Meer informatie over de locaties die zij aandoet vind je op de website van Uitgeverij Mozaiek.

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors