Zuid-Afrika.nl Ontdek Kaapstad per app

Ontdek Kaapstad per app

23 april 2013 door Getaway Travel

Bezoekers in Kaapstad kunnen dankzij de nieuw ontwikkelde app, Walking Tour of Central Town, de straten van de stad met een toelichting verkennen. Door een samenwerking tussen Cape Town Tourism en Tourism Radio is de gratis app tot stand gekomen.

De mobiele app vertelt in beeld en geluid welke bezienswaardigheden in Kaapstad te bezichtigen zijn en hoe je er kunt komen. Ook traceert de app de plaats waar de gebruiker zich bevindt.

Kaapstad telt ruim drie miljoen inwoners en heeft veel bezienswaardigheden. Je kunt denken aan de Tafelberg, Robbeneiland en de populaire Bree Straat, maar er is ook aantal verschillende musea en shopping centra te bezichtigen. Veel bezienswaardigheden zijn opgenomen in de nieuwe app en liggen op loopafstand van elkaar. Door het instellen van een filter laat de app alleen de plekken zien waar de gebruiker geïnteresseerd in is. Vervolgens kun je op ‘’Take me there’’ klikken, waarna de app een gedetailleerde kaart toont en het bijbehorende adres. Mensen die niet per taxi of bus de stad willen verkennen, kunnen zichzelf op deze manier al wandelend de weg wijs maken.

Specialisten Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika.nl

Sponsors