De FIFA-fanguide

De FIFA-fanguide

door Getaway Travel

Wil je weten hoe je van het treinstation bij het voetbalstadion moet komen? En wat is er allemaal te doen in de steden waar het Nederlands elftal straks haar WK-wedstrijden speelt? De FIFA heeft een officiële fanguide uitgegeven, waarin voetbalfans alles kunnen lezen over het aankomende WK in Zuid-Afrika.

De fanguide zal tijdens het WK uitgedeeld worden aan de voetbalsupporters in Zuid-Afrika. Nu al is de gids te downloaden van de FIFA website. Alle speelsteden van het WK staan kort beschreven, samen met een plattegrond van de omgeving van het stadion.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 215 reizen naar Zuid-Afrika

Verder geeft de FIFA tips over veiligheid en gezondheid in Zuid-Afrika. Ook helpt de organisatie de supporters in hun zoektocht naar accommodatie tijdens het WK. Zakumi, de mascotte van het WK, geeft bovendien een lesje Zuid-Afrikaans en vertelt over de belangrijkste en grappigste Zuid-Afrikaanse woorden.

In de fanguide kun je ook vinden wat het leven tijdens het WK in Zuid-Afrika zal kosten: een cola'tje kost € 0, 70,- en een biefstuk tussen de € 6,- en € 12,- . De officiële voetbal van het toernooi in Zuid-Afrika is prijzig: voor 97 euro is de bal van jou.

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors