Parreira nieuwe bondscoach
Like ons op Facebook

Parreira nieuwe bondscoach

door Getaway Travel

Zuid-Afrika maakte vrijdag 23 oktober officieel bekend wie de nieuwe bondscoach wordt van hun elftal Bafana Bafana. Voor velen komt het niet als een verrassing dat de keuze is gevallen op Braziliaan Carlos Alberto Parreira.

Van februari 2007 tot april 2008 coachte Parreira ook al het Zuid-Afrikaanse elftal. Hij vertrok toen om persoonlijke redenen. Hij gaf het stokje over aan de door hem aangedragen landgenoot Joel Santana, die vorige week werd ontslagen nadat hij er een potje van had gemaakt.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 366 reizen naar Zuid-Afrika

Met het WK voor eigen deur, wil Zuid-Afrika zo snel mogelijk een sterk team. De tijdsdruk en zijn ervaring met de spelers waren dan ook doorslaggevend in de keuze voor Parreira als coach. Het was echter geen makkelijke of onvoorwaardelijke beslissing.

Parreira is aangesteld voor de acht maanden die resten tot het WK. Daarna wil Zuid-Afrika een bondscoach van eigen bodem.

De beste deals en reistips in je mailbox?

Meld je aan voor de Zuid-Afrika.nl nieuwsbrief!

Bovendien was het een vereiste dat Parreira zijn familie meeneemt naar Zuid-Afrika. Dit om te voorkomen dat hij net als vorige keer de benen neemt naar zijn gezin.

Onafhankelijk advies over je reis naar Zuid-Afrika

De reisspecialisten van de Zuid-Afrika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Zuid-Afrika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Afrika Desk!

Like deze pagina

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors