Nieuws: 100 dagen tot het WK

Nieuws: 100 dagen tot het WK

door Getaway Travel

Het lawaai van het verkeer in Johannesburg werd gisteren overstemd door het karakteristieke geluid van de vuvuzela's. Honderden mensen vierden in de hoofdstad van Zuid-Afrika een mijlpaal in de aanloop naar het WK 2010. Het duurt nog slechts honderd dagen voordat het grootste voetbalfestijn ter wereld zal beginnen.

In het centrum van de stad kwamen honderden kleurig uitgedoste voetbalfans bij elkaar om zingend en dansend te vieren dat het WK steeds dichter bijkomt. De festiviteiten waren groots aangepakt, om de wereld te tonen hoezeer de Zuid-Afrikanen uitkijken naar het WK. Voetbal is heilig in Zuid-Afrika en veel Zuid-Afrikanen kunnen nog steeds niet geloven dat het WK in hun land zal worden gespeeld.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 214 reizen naar Zuid-Afrika

De menigte kreeg de kans om de speciale Diski Dans te leren, gebaseerd op het Zuid-Afrikaanse voetbal. De Zuid-Afrikaanse muzikant Steve Hofmeyr betrad het podium en zei: 'Wij zijn een natie die bij elke gelegenheid danst. Of het nu een huwelijk of een begrafenis is, wij dansen. Nu moeten we ook dansen voor het WK!' Begeleid door dansers legde Hofmeyr vervolgens de Diski Dance uit aan het publiek.

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors