Ronaldo gelooft in Bafana Bafana
Like ons op Facebook

Ronaldo gelooft in Bafana Bafana

door Getaway Travel

Het Zuid-Afrikaanse Bafana Bafana zal het ver schoppen tijdens het Wereld Kampioenschap voetbal. Dit zei de Portugese voetballer Cristiano Ronaldo vorige week. Sterker nog, hij denkt dat Zuid-Afrika van alle Afrikaanse landen het best zal presteren. Het vertrouwen van 's wereld beste voetballer is precies dat steuntje in de rug dat het elftal nodig heeft.

De ster van Real Madrid memoreerde zijn eigen wedstrijd tegen Bafana Bafana in Zwitserland. "Ze waren erg goed. Ze zijn constant op zoek naar balbezit en hebben een goede techniek. Ik denk dat ze het goed gaan doen tijdens het kampioenschap. Ze zullen extra gemotiveerd zijn doordat ze thuis spelen."

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 362 reizen naar Zuid-Afrika

Het laatste illustreert Ronaldo met het EK in Portugal in 2004. Er werd weinig verwacht van Portugal, dat toch maar mooi in de finale belandde.

Voor het WK in 2010 heeft Portugal zich nog niet geplaatst. Om mee te mogen naar Zuid-Afrika moet het land eerst nog over twee wedstrijden winnen van Bosnië.

De beste deals en reistips in je mailbox?

Meld je aan voor de Zuid-Afrika.nl nieuwsbrief!

Ronaldo is ervan overtuigd dat hij in Zuid-Afrika zal voetballen. "Portugal moet bij het wereldkampioenschap aanwezig zijn."

De Portugese bondscoach Carlos Queiroz coachte in 2000 het Zuid-Afrikaanse elftal. Hij wist het land in 2002 te kwalificeren voor het WK in Japan en Zuid-Korea. Terecht merkt Ronaldo op dat zijn coach dus interessante achtergrondinformatie heeft over Bafana Bafana's spel. "Het zal erg interessant zijn om in Zuid-Afrika te spelen."

Onafhankelijk advies over je reis naar Zuid-Afrika

De reisspecialisten van de Zuid-Afrika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Zuid-Afrika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Zuid-Afrika Desk!

Like deze pagina

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors