Nederland aangekomen in Zuid-Afrika

Nederland aangekomen in Zuid-Afrika

door Getaway Travel

Het Nederlands Elftal is gisterenmorgen aangekomen in Zuid-Afrika. Oranje zal tijdens het WK verblijven in het Hilton Sandton Hotel in Johannesburg. Daar zal het Oranje aan niets ontbreken.

Het hotel ligt in de rustige zakenwijk van de Zuid-Afrikaanse hoofdstad, op ongeveer dertig minuten rijden van het vliegveld.
Het hotel is een favoriete verblijfplaats voor regeringsleiders en zakenmensen tijdens een bezoek aan Johannesburg.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 199 reizen naar Zuid-Afrika

Het Nederlands Elftal zal tijdens het verblijf over een eigen vleugel van het hotel beschikken. Daar kan Oranje ontspannen in een spa en wellnesscenter, een balletje slaan op de tennisbaan of vanaf het dakterras uitkijken over nachtelijk Johannesburg. Japanse koi-karpers zwemmen rond in de vijvers in het hotel. Ook is er een sushirestaurant.

De manager van het hotel is een Duitser met een voorliefde voor Die Mannschaft. Toch verzekerde hij dat hij er alles aan zal doen om te zorgen dat Oranje een plezierig verblijf in zijn hotel zal hebben. Tegen de NOS zei hij dat hij naar de komst van het Nederlands Elftal had uitgekeken: "Het is een beetje zoals je je verheugd op Kerstmis. De boom is opgezet en je bent er helemaal klaar voor."

De internationals hoeven zich tijdens hun verblijf niet te vervelen. Vlakbij ligt het grootste winkelcentrum van Afrika. Bondscoach Bert van Marwijk wilde perse een hotel in de stad. "Het is voor de spelers verfrissend om eens een ander gezicht te zien. Vlakbij is een winkelcentrum en je kunt wat gaan drinken op Nelson Mandela Square. Vergeet niet, je zit toch vijf weken dicht op elkaar."

Oranje zal de trainingen afwerken op het sportcomplex van de Witwatersrand Universiteit. Het complex ligt op ongeveer tien minuten rijden van het hotel. Het rugbyveld is speciaal voor de komst van Oranje ingezaaid met gras dat geschikt is om op te voetballen. Alle ingrediënten voor een succesvol WK zijn dus aanwezig.

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors