Het laatste voetbalnieuws

Het laatste voetbalnieuws

door Getaway Travel

Diego Maradona heeft de aandacht weer eens op zich gevestigd. In een interview beloofde de bondscoach van Argentinie dat hij naakt een ereronde door Buenos Aires zal rennen als Argentinie wereldkampioen wordt.

In Kameroen is opschudding ontstaan omdat Samuel Eto'o heeft gedreigd dat hij niet meegaat naar het WK. De aanvoerder van de Ontembare Leeuwen was boos omdat Roger Milla zijn motivatie voor het WK in twijfel trok. Milla is een legende in Kameroen, die op het WK in 1990 zijn land naar de kwartfinale leidde. Milla vond dat Eto'o voor zijn clubs altijd wil schitteren, maar dat hij dat in het shirt van Kameroen te weinig doet.

ZELF NAAR Zuid-Afrika?

Bekijk alle 199 reizen naar Zuid-Afrika

Dat liet Eto'o zich niet zeggen en zei dat hij zich af vroeg voor wie hij eigenlijk naar het WK gaat, als zij landgenoten hem niet steunen.

Duitsland heeft opnieuw een grote teleurstelling moeten verwerken. De Duitsers kampen met veel blessures in hun selectie. Heiko Westermann heeft zich af moeten melden voor het WK. De verdediger liep een gebroken voet op in het oefenduel met Hongarije. Het is voor bondscoach Joachim Löw al de vijfde speler die geblesseerd uitvalt. Behalve Westermann moet Die Mannschaft het ook zonder Michael Ballack, Adler, Rolfes en Christian Träsch doen.

De Zuid-Afrikanen hebben al maanden weinig vertrouwen in hun team, omdat de ploeg maar zelden weet te scoren. De opluchting is dan ook groot dat Bafana, Bafana hun oefenwedstrijd tegen Colombia heeft gewonnen. In Soccer City Stadion in Johannesburg werd het 2-1 voor Zuid-Afrika. Beide doelpunten werden uit een strafschop gescoord.

Verschillende spelers hebben al geklaagd over de officiële WK-bal. Volgens Iker Casillas, de keeper van Spanje, heeft de Jabulani meer weg van een beach-bal. Hij zou erg van richting veranderen. Ook verschillende veldspelers beklagen zich over de bal.

Reizen Zuid-Afrika

Specialisten Zuid-Afrika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuid-Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Afrika kenner
Sponsors